De Warmste Week

EVENT INFO

Timing

13u30 Site open

14u00 Start Warmathon

20u30 Einde Warmathon

21u00 Site gesloten

Wat breng ik mee

  • E-ticket (bij voorkeur digitaal)

  • Identiteitskaart

Bereikbaarheid

Info volgt later.


Inschrijven en ons op die manier steunen kan via volgende link:

prod.chronorace.be/registration/SelectActivity.aspx?eventId=2152848062353975&lng=NL


Ook dit jaar zijn we erkend als goed doel voor De Warmste Week 2019!

Steunen kan ons dus nog altijd door één of andere hartverwarmende actie op poten te zetten. Alvast bedankt!

Op campus Kruidtuin in Mechelen hebben docenten en studenten van de Thomas More lerarenopleiding er een voorleesmarathon van exact 42 uur, 19 minuten en 30 seconden op zitten. Bijna een maand lang werd er bijna 200 keer een kwartiertje voorgelezen uit verschillende boeken voor het goede doel. Dezelfde school organiseerde in de Kruidtuin ook nog een warmathon "Run Like a Teacher". In totaal zamelde de hogeschool maar liefst 2000 euro in voor onze werking!

Met de organisatie van een dessertenbuffet, een hotdogverkoop en de opbrengst van de kantine zamelde Retail Partners Colruyt Group maar liefst 6.110 euro in voor onze werking!

Een hartverwarmende actie van basisschool De Baan tvv De Keeting. Sarah en Jolien van De Keeting mochten afgelopen vrijdag op de school een mooi bedrag in ontvangst nemen! Aan directie, leerkrachten en leerlingen van de school: van harte bedankt❤️❤️❤️👍👍👍Retail Partners Colruyt Group steunt ons met verschillende acties tijdens de Warmste Week. Onze medewerkers, Sarah en Leen, mochten afgelopen maandag alvast mee proeven van een overheerlijk desserten buffet. Ze gaven er ook een woordje uitleg over onze werking. Namens alle Keetingers: 1000 maal dank aan de medewerkers van Colruyt Mechelen❤️👍