Wegens het steeds toenemend aantal coronabesmettingen en de recente oproep van verschillende overheden en wetenschappers om sociale contacten tot een minimum te herleiden, zijn we uit voorzorg genoodzaakt om vanaf donderdag 29 oktober wijzigingen in onze werking door te voeren. Hierbij dienen we nog aan te stippen dat de reeds geplande vrijetijdsactiviteiten zoals Halloween en de Bingospecial ook niet zullen kunnen plaatsvinden.


V.z.w. De Keeting is een vereniging waar armen het woord nemen en een basisschakel. De bezoekers van de Keeting en de vrijwilligers zijn volwaardige partners in het bestrijden van armoede : ze organiseren mee de Keeting. Binnen de verschillende werk – en projectgroepen wordt de werking voorbereid, uitgevoerd en opgevolgd.

Je kan bij ons terecht voor:

…kledij, een tas koffie, de krant …een gezellige babbel, een luisterend oor

…warme maaltijden en broodmaaltijden …bellen, mailen en internetten

…informatie en vorming …wasmachine en douche

…samen armoede bestrijden

Openingsuren

Ontmoetingsruimte: maan-, donder- en vrijdag van 9.00u.tot 13.30u. De kledinghoek is op deze dagen open van 10.00u tot 12.00u. en bureaupermanentie is eveneens voorzien van 10.00u.tot 12.00u. en van 13.00u.tot 13.30u.

Tel: 015 27 09 25

E- mail: info@dekeeting.be

!!! Aanpassingen openingsuren ontmoetingsruimte en bureaupermanentie wegens Covid-19: maan-, donder- en vrijdag: 10.00u.tot 12.00u. Maximaal 8 bezoekers toegelaten. De kledinghoek is op deze dagen eveneens open van 10.00u tot 12.00u.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Giften aan onze organisatie kan via onze koepelorganisatie Netwerk Tegen Armoede op het rekeningnummer BE 86 8939 4407 0450 van het Vlaams Netwerk Tegen Armoede met vermelding dat dit voor project 204 - De Keeting is. Op die manier kan een fiscaal attest (vanaf 40 euro) worden uitgereikt.