STOPZETTING BINNENBRENGEN KLEDIJ !

Wegens het stijgend aantal coronabesmettingen, kunnen we voorlopig geen kledij meer in ontvangst nemen en dit van 30/07 tot en met 4/09.

Via deze weg willen we ook iedereen nogmaals bedanken voor het massaal brengen van kledij de afgelopen weken! We hopen jullie zo snel mogelijk weer te mogen begroeten.


V.z.w. De Keeting is een vereniging waar armen het woord nemen en een basisschakel. De bezoekers van de Keeting en de vrijwilligers zijn volwaardige partners in het bestrijden van armoede : ze organiseren mee de Keeting. Binnen de verschillende werk – en projectgroepen wordt de werking voorbereid, uitgevoerd en opgevolgd.

Je kan bij ons terecht voor:

…kledij, een tas koffie, de krant …een gezellige babbel, een luisterend oor

…warme maaltijden en broodmaaltijden …bellen, mailen en internetten

…informatie en vorming …wasmachine en douche

…samen armoede bestrijden

Openingsuren

Ontmoetingsruimte: maan-, donder- en vrijdag: 9.00u.tot 13.30u. De kledinghoek is op deze dagen open van 10.00u tot 12.00u. en bureaupermanentie is eveneens voorzien van 10.00u.tot 12.00u. en van 13.00u.tot 13.30u.

Giften aan onze organisatie kan via onze koepelorganisatie Netwerk Tegen Armoede op het rekeningnummer BE 86 8939 4407 0450 van het Vlaams Netwerk Tegen Armoede met vermelding dat dit voor project 204 - De Keeting is. Op die manier kan een fiscaal attest (vanaf 40 euro) worden uitgereikt.