Repair Café Mechelen is een gratis en maandelijkse bijeenkomst, waarbij vrijwilligers en bezoekers elkaar helpen bij het herstellen van allerhande voorwerpen. Bezoekers kunnen hun kapotte spullen meebrengen en samen met de deskundige vrijwilligers herstellen.

In het Repair Café is heel wat professioneel materiaal en gereedschap aanwezig om alle mogelijke herstellingen uit te voeren.

Samen herstellen is goed voor het milieu en je portemonnee én je ontmoet mensen uit je buurt!

Het laatste Repair Café vond plaats op zaterdag 1 juni. Het was een rustige dag, minder bezoekers dan we gewend zijn, er werden 19 herstellingen uitgevoerd. De vrijwilligers gingen samen op zoek met de bezoekers naar een gepaste oplossing. Het volgende Repair Café zal doorgaan op zaterdag 6 juli van 10u – 12u in De Keeting. Samen met de vrijwilligers hopen we jullie allemaal daar weer te zien.

Het team van vrijwilligers van het Repair Café is op zoek naar versterking. Er worden herstellingen uitgevoerd aan fietsen, elektro of kleding. Het team voor de kleding kan best wat versterking gebruiken. Ben jij handig met naald en draad, neem dan gerust contact op met De Keeting of via mail naar ines@dekeeting.be.

Het eerste weekend van augustus is er GEEN Repair Café.

Repair Café Mechelen is een gratis bijeenkomst, waarbij vrijwilligers en bezoekers elkaar helpen bij het herstellen van allerhande voorwerpen. Bezoekers kunnen hun kapotte spullen meebrengen en samen met de deskundige vrijwilligers herstellen.

Er zijn drie categorieën: kledij, fietsen en klein elektro.

  • Slechts 1 herstelling per categorie.

  • Herstellingen kunnen binnengebracht worden tot 12.15u.

  • Breng indien mogelijk een wisselstuk mee. Sommige wisselstukken zijn verkrijgbaar tegen aankoopprijs.

  • We kunnen helaas niet alle herstellingen garanderen.

Waar en wanneer?

vzw De Keeting - Kroonstraat 64-66 - 2800 Mechelen

Zaterdag 1 december 2018 van 10.00u. tot 12.30u.

Zaterdag 2 februari 2019 van 10.00u. tot 12.30u.

Zaterdag 2 maart 2019 van 10.00u. tot 12.30u.

Zaterdag 1 juni 2019 van 10.00u. tot 12.30u.